06 de setembre, 2007

Què n'hem de fer, dels prehistòrics?

Alguna gent es nega a evolucionar. Diuen coses com "ull per ull i dent per dent" (Hammurabi, S.XII AC). Miren esports televisats. megen fast-food i transgènics. Agredeixen la seva parella. Són explícitament racistes o homòfobs. Pertanyen a sectes nocives (com la catòlica en les seves cares més dures: Opus Dei, Testimonis de Jehovà, Legionaris de Crist...). Voten partits que basen la seva doctrina en la mediocritat elevada a norma general. Hooligans de la ignorància, retarden l'evolució social tal i com l'església catòlica va robar 800 anys a l'evolució humana. Són còmplices de la "plaga divina" de la SIDA i fan tot el possible per que s'extengui.

"Que hay de lo mío?"; "Que se jodan"; "Por Cojones"; "Arribaspaña"; "Novios de la muerte!"; "Al paredón!"; "Rojosdemierda!"; "Judeomasones!"... però també "Sempre s'ha fet així"; "Són de fora"; "Xarnegos"; "Culés o res!"; "Putaspanya"; "Xuetes"; "Xaves"; "De Can Fanga"; "Nosintegren"...

Què n'hem de fer, dels prehistòrics? Donar-los càrrecs de responsabilitat? Seguir les seves consignes? Negar-nos, com ells, a evolucionar?

L'odi no ha de ser mai convertit en consigna si volem un futur viable.

1 comentari:

Rodolfo ha dit...

Ets el rei "xeix"!!

Ara mateix t'enllaço!
(ens veiem per nadal com a tard o a La Mirona el 27 d'octubre!)

Salutacions des de l'alta pellofa septentrional.